Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

3 Västra Ingelstad IS 22 14 3 5 45
4 Bunkeflo FF 22 13 2 7 41
5 BK Skansen 22 12 3 7 39
6 Gislövs IF 22 9 5 8 32
7 Minnesbergs IF 22 9 3 10 30

Sebastian Lindahl 81 min

Deja Vu 6-2, straffmål och straffmiss. Torparna såg fantastiskt taggade ut på uppvärmningen och visade snabba fötter. Men det blev oro i leden då tilltänkta högerbacken Martin Nilsson vred till sitt knä precis innan matchstart. Victor Larsson ersatte på högerbacken. I matchens 7:e minut bryter Kristoffer Ekström påpassligt en för dålig hemåtpass och kan enkelt sätta 0-1. Drömstart för Torp. I den 13:e minuten slår Martin Jönsson en fin frispark in mot Skegries mål och Anders Nilsson vinner nickduellen och skarvar bollen mot mål och där dyker Kristoffer Ekström upp och nickar bollen i mål från 1 meter fram till 0-2. I den 24:e minuten tar Frank Brobeck sig fram i Skegries straffområde och målvakten kommer glidande i det våta gräset och skyfflar undan benen på Frank. Domaren tvekar inte en sekund och dömer straff för Torp. Anders Nilsson lägger bollen till rätta och skjuter en bra bit utanför målvaktens vänstra stolpe. I den 34:e minuten spelar Torp en mycket fin fotboll och bollen spelas in i straffområdet till Kristoffer Ekström som på ett tillslag spelar bollen till Anders Nilsson som enkelt prickskjuter in 0-3 för Torp. Var matchen punkterad nu? Nä, Skegrie ville annat. I den 36:e minuten blir det kalabalik i Torps straffområde och plötsligt ligger bollen där framför en Skegriespelare som enkelt kan slå in reducering till 1-3. I den 38:e minuten borde Torp fått en ny straff då målvakten pånytt kapar benen på en Torpspelare, den här gången Martin Jönsson men domaren friar. I den 40:e minuten räddar Anders Ohlsson ett Skegriefriläge. I den 41:a minuten slår en Skegriespelare ett misslyckat inlägg nästan från mittlinjen som går över allihopa och blir till ett lyckat inlägg som dimper ner i mål bakom en överraskad Anders Ohlsson. Reducerat till 2-3 och lite oro i Torp. I den 44:e minuten trollar Philip Marklund med Skegrieförsvaret och de ser ingen annan utväg än att knuffa omkull Philip och domaren pekar ännu en gång på straffpunkten. Den här gången stegar Mattias Jönsson upp och sätter stensäkert 2-4 för Torp vilket blir halvtidsresultatet. I matchens 51:a minut spelar Martin Jönsson fram bollen till Martin Rengbo som befinner sig i höger utkant av straffområdet. Martin ser att målvakten är ute en bit och lobbar snyggt in 2-5 med vänstran! I den 71:a minuten spelar Martin Jönsson fram bollen till Frank Brobeck som avancerat på sin vänsterkant. Frank tittar upp och lobbar bollen elegant över målvakten från 25 meter i mål till 2-6 vilket också blir slutresultatet. I nästa match väntar Bunkeflo FF hemma fredagen den 29:e augusti klockan 18:15.